Bij wie kun je met je vragen terecht?

  • Voor algemene informatie over de gang van zaken, of over eigen organisaties, kun je altijd terecht bij de voorzitter, Michel de Weert (0471 17 15 82).
  • Voor het administratieve werk is onze secretaris Guy Borghoms (089 71 89 45 of 0472 58 26 44) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) verantwoordelijk. Hij zorgt ook voor de maandelijkse De Toekomstvisie en houdt zo iedereen op de hoogte over de activiteiten van de club.
  • Voor het financiële aspect staat Ingrid Coun (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) garant.
    Het rekeningnummer van de club is BE04 2350 3617 3231.
  • Ook bij de andere leden van het bestuur kun je terecht met al je vragen en/of opmerkingen. Als je een probleem of een vraag hebt, aarzel dan niet ons daarover aan te spreken. We staan open voor kritiek en alles is bespreekbaar. Daarom hebben we 3 maal per jaar een algemene ledenvergadering waar iedereen met zijn of haar opmerkingen terecht kan.
  • Een volledige ledenlijst, met andere nuttige informatie over het reilen en zeilen in de club vind je in het laatste jaarboek: hou het daarom bij. Dit wordt aan de leden uitgereikt op het jaarlijks clubfeest in januari.
  • Je kan steeds onze website bezoeken op volgend adres: www.kwtcdetoekomstrekem.be. Je kan ons ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zodra je lid bent geworden krijg je ook toegang tot de intranetpagina's van deze website, waar je onze kalender en laatste nieuwtjes online kan raadplegen.

We wensen je in ieder geval veel plezier en vooral veel fietsgenot binnen onze club.

Tot ziens op de fiets!

Het bestuur van KWTC De Toekomst, Rekem vzw.

                                                                                       

 Mesjeu2-300x183.png                                                                             baillien90.png